Afgeronde projecten

 

 

Onderstaande tabel geeft een samenvatting van de inmiddels afgeronde Drops of Hope-projecten. Klik op de projectnaam om een factsheet met meer informatie over het project te openen.

Plaats Project Reden beëindiging
Barvinkove Fuel4Food: de regio ontvangt inmiddels veel hulpgoederen maar er zijn onvoldoende fondsen beschikbaar om de hulp te distribueren. Met dit project wordt in die behoefte voorzien. Werd nieuw project Hoop for the Future in mei 2023
Zaitseve (dorp vlakbij Bachmoet) Weerbaar Zaitseve: versterken van een dorpsgemeenschap in de Donbas Zware gevechten. Eind augustus 2022 waren de meeste dorpsbewoners gevlucht.
Barvinkove Lifeline for Families: ondersteuning van kwetsbare families in lokale gemeenschappen Er is nu meer humanitaire hulp in het gebied en er wordt in de behoeftes van kwetsbare families voorzien door anderen.
Barvinkove Medicines Now: medicijnen voor kwetsbare ouderen in lokale gemeenschappen Medicijnen blijven nodig, maar op het moment is er in de eerste plaats behoefte aan een bijdrage in de brandstofkosten voor de distributie van de noodhulp van andere liefdadigheidsorganisaties en ngo’s. We hebben daarom in overleg met onze partner besloten om dit project te beëindigen zodat we het project Fuel4Food kunnen financieren.
Barvinkove en Soemy Winter Warmth: gasflessen distribueren onder ouderen zodat ze thuis kunnen koken en ouderen helpen bij het betalen van hun energierekening tijdens de winterperiode. Project voltooid
Barvinkove Hope for the Future: mensen helpen die hun levens weer willen opbouwen en hun gemeenschappen willen versterken. Partner had geen tijd om het project voort te zetten.

 

Nieuwsbrief

15 + 9 =

© 2023 – Privacyverklaring | Aansprakelijkheid| Deze website is mede mogelijk gemaakt door WebWinkelVisie