Huidige projecten


De onderstaande tabel biedt een overzicht van alle huidige Drops of Hope-projecten.
Klik op de projectnaam om een factsheet met meer informatie over het project te openen.

Thema Plaats Project
Kinder- en jeugdactiviteiten Soemy Kids First: het organiseren van diverse activiteiten voor kinderen, jongeren en hun ouders.
Kinder- en jeugdactiviteiten Soemy Launchpad: jongeren een veilige ontmoetingsplaats bieden waar ze leuke dingen kunnen doen, over het leven kunnen nadenken en een gezonde levenshouding ontwikkelen.
Kinder- en jeugdactiviteiten Oleksandrivka Good4U: biedt kinderen een veilige plek waar ze kunnen ontspannen, plezier maken, gezonde relaties opbouwen, levensvaardigheden ontwikkelen en leren over hun rechten en verantwoordelijkheden.
Weerbaarheid Borova Weerbaar Borova: aanmoediging en praktische steun bieden aan de inwoners van deze stad aan het front.
Weerbaarheid Lyman Lyman Leeft: organisatie van activiteiten die de weerbaarheid van mensen vergroten en ze hoop bieden.
Weerbaarheid Soemy Beyond Disaster: cursus om in kleine groepen om te leren gaan met angsten en moeilijke ervaringen.
Weerbaarheid Soemy Golden Age Club: club voor sociale ontmoeting voor ouderen.
Weerbaarheid Oleksandrivka Men First: mannen een gelegenheid bieden om elkaar tijdens een maaltijd te ontmoeten, samen te praten en elkaar te ondersteunen.
Levensonderhoud Oleksandrivka Seeds of Hope: Lokaal zaden inkopen voor dorpelingen die geen zaaigoed kunnen betalen. Zo kunnen ze dit jaar toch hun eigen voedsel in hun tuinen verbouwen.
Levensonderhoud Oleksandrivka Microbusiness Booster: opzetten van agrarische microbedrijfjes zodat huishoudens met een laag inkomen een aanvullend inkomen kunnen verdienen.
Teambuilding Oleksandrivka Team Oleksandrivka: het bieden van emotionele steun, aanmoediging, training en, in voorkomend geval, een vergoeding voor mensen die helpen bij het gemeenschapswerk door de kerk.
Teambuilding Soemy Team Soemy: het bieden van emotionele steun, aanmoediging en training voor mensen die helpen bij het gemeenschapswerk door de kerk.

Nieuwsbrief

13 + 8 =